Mēs meklējam sievieti, kas iemieso dabīgā skaistuma, dzīvesprieka un pašpārliecinātības būtību. Rosme uzskata, ka patiess šarms un elegance slēpjas katras sievietes autentiskumā. Mūsu uzņēmums ir piedzīvojis krāšņu zīmola atjaunināšanas procesu – Tu kā mūsu jaunā modele palīdzēsi atsvaidzināt un pilnveidot Rosmes tēlu. Mēs meklējam ne tikai modeli skaistām fotogrāfijām un video materiāliem – mēs meklējam mūzu, kas spēj iedvesmot un dot iespēju citiem apzināties savu unikalitāti justies sievišķīgi un pārliecināti.

Ja esi gatava iepazīstināt mūs ar savu iekšējo un ārējo skaistumu, aicinām iepazīties ar zemāk minētajām prasībām.


Prasības modelei:

Par Rosmes jauno mūzu var kļūt jebkura sieviete – ar vai bez profesionālas pieredzes modeles darbā. 

Vecums: sākot no 25 gadiem.

Minimālais krūšu izmērs: 75D jeb krūšu apkārtmērs sākot no 95cm. Protams, var būt arī lielāks bļodiņu vai apkārtmēra izmērs.

Nepieciešams dabīgs vizuālais izskats. Mirdzoša, veselīga āda, viegls grims, bez mākslīgām skropstām. Kopti, dabīgi vai dabīgos toņos krāsoti mati.

Bez lieliem, pamanāmiem tetovējumiem vai pīrsingiem.

Ādas krāsai nav nozīme – ja jūties pārliecinoši un mīli savu ķermeni, Tu būsi lieliska kandidāte! 

Spēja atbrīvoties, justies komfortabli kameras priekšā. Mums nepieciešama aktīva, pārliecināta personība, kas izstaro pozitīvu enerģiju.


Kā pieteikties?

Pieteikuma e-pastā ([email protected]) norādi savu vārdu, uzvārdu un vecumu. Ja iespējams, pievieno arī savu sociālo tīklu, piemēram, publiski atvērtu Instagram profilu.

Pieteikumā norādi savus ķermeņa mērus centimetros.

Garums.

Gurnu apkārtmērs.

Vidukļa apkārtmērs.

Zemkrūšu apkārtmērs.

Krūšu apkārtmērs.

Pievieno fotogrāfijas apakšveļā, pilnā augumā no trīs pusēm (priekšpuse, sānu daļa, mugurpuse). Kā arī īsu video 360 grādu skatā.* 

*Fotogrāfiju un video failu lielums līdz 1MB (failu nosaukumā minēt savu vārdu un uzvārdu).


Atgādinājums – nav nepieciešama iepriekšēja modeles pieredze. Mēs meklējam dažādību - dažādu formu, garumu, vecumu sievietes. Ja kameras priekšā jūties brīvi, gaidīsim Tavu pieteikumu. Iespējams, ka tieši Tu kļūsi par Rosmes jauno mūzu!

Pieteikumus gaidīsim līdz 29.02.2024.

Pieteikumus sūti uz e-pasta adresi: [email protected].

Ar potenciālajām modelēm sazināsimies līdz 08.03.2024. Modeles aicināsim uz atlases otro kārtu – divu dienu ilgu fotosesiju Rīgā, Latvijā.

*Piesakoties atlasei tiek akceptēta datu nodošana un tiesības uzglabāt personas informāciju.