Laipni lūgta apakšveļas elegances un komforta pasaulē! Atskatoties uz 2023. gadu, novērojams, ka krūšturu izstrāde ir ieguvusi jaunu virzienu dizaina, tehnoloģiju un materiālu ziņā. Neatkarīgi – vai meklē stingra atbalsta krūšturi ikdienas valkāšanai, bezstīpiņu krūšturi aktīvam dzīvesveidam, varbūt krāšņu papildinājumu balles kleitai? Šajā bloga rakstā mēs apskatīsim 10 populārākos krūšturus, kurus iecienījušas Rosmes klientes.


Analizējot 2023. gada populārāko krūšturu modeļu topu, saprotams, ka Rosmes klientes izvēlas pārbaudītas vērtības, jo topa augšgalā ir tādas modeļkonstrukcijas, kuras sortimentā ir jau vairāk nekā desmit gadus. Nemainīga vērtība apakšveļas iegādē ir mūsu klasikas kolekcijas, kā arī klasiskās krāsas – balta, melna un bēša.

Topa pirmajā vietā esošais krūšturis liecina par to, ka sievietēm ikdienā primāri svarīgs ir komforts. Apakšveļai ir jāpilda tai paredzētās funkcijas, reizē zem apģērba jābūt nemanāmai. Kolekcijas ''Galla'' bezstīpiņu krūštura polsterētās bļodiņas sānu daļas un plecu lences sniedz papildus komfortu. Modelis arī budžeta ziņā ir ļoti pieejamā cenā, padarot to par ļoti piemērotu un klasisku ikdienas valkāšanai paredzētu krūšturi.


Topa otrajā vietā arī ir krūšturis no kolekcijas ''Galla''. Šis krūšturis ir ar stīpiņām, plānām bļodiņām, minimaizera efektu un polsterētām plecu lencēm. Šo īpašību kopums nodrošina gan krūštura pamata funkcijas – krūšu pacelšanu un pareizu pozicionēšanu, gan arī sniedz nepieciešamo komfortu visas dienas garumā.



Trešā vieta populārāko krūšturu topā ir stīpiņu krūšturim ar plānām, formētām bļodiņām no kolekcijas ’’Vija’’. Ja ikdienā izvēlies valkāt plānu krūšturi ar bezvīļu bļodiņām, tad šī būs lieliska izvēle! Tieši pieminēto bezvīļu bļodiņu dēļ šo krūšturi varētu iedalīt pie ’’T-shirt’’ tipa krūšturiem. 



Topā ir iekļuvuši arī krūšturi ar pusporolona bļodiņām un polsterētām plecu lencēm no kolekcijas ’’Annija’’ un ’Jessica’’. Starp abām konstrukcijām ir būtiska atšķirība – krūšturī ’’Annija’’ bļodiņas sānu daļa ir polsterēta, kā rezultātā krūšturis gan paceļ krūtis uz augšu, gan formē vairāk uz priekšdaļas centru. Pusporolona krūšturi sniedz vizuāli tvirtu krūšu efektu, iespējams, ka tieši tāpēc tie klientu vidū kļuvuši tik iemīļoti.

 


Starp populārākajiem modeļiem ir arī sezonālās kolekcijas ’’Michelle’’ krūšturis. Vizuāli izteikti atšķirīgs no pārējiem topā esošajiem modeļiem – skaists ziedu prints, kas izpildīts uz plāna sieta adījuma, kombinācijā ar tumši zilu mežģīni – krūšturis ar stīpiņām, plānām bļodiņām, polsterētu bļodiņu sānu daļu un polsterētām plecu lencēm. Šis krūšturis piepaceļ krūtis, nedaudz formē tās uz priekšdaļas centru, kopumā veidojot glītu, dabīgi apaļu krūts formu. Polsterētās plecu lences sniedz papildus komfortu ikdienas valkāšanā.



Topu noslēdz krūšturis no kolekcijas ’’Powerlace’’.  Arī šis ir Rosmes klasikas kolekcijas krūšturis, kas regulāri pieejams arī melnā un bēšā krāsā. Komfortabls bezstīpiņu krūšturis ar plānu formētu bļodiņu. Bļodiņās izmantotā mežģīne adīta īpašā tehnikā, kas nodrošina stingrāku atbalstu tieši krūšu lejasdaļā, kur ir blīvāks adījums, savukārt augšējā daļa ir brīvāka, plānāka, elastīgāka. ’’Powerlace’’ krūšturis ir ērts un piemērots dažādām ikdienas aktivitātēm.


Kopumā topā ir novērojama tendence – sievietes izvēlas iegādāties pārbaudītas vērtības un to svarīgākā lieta ir komforts. Komfortu un vispārēju labsajūtu, arī lielāku krūšu īpašniecēm, palīdz nodrošināt polsterētās plecu lences. Veidojot nākamās kolekcijas, vienmēr tiek ņemti vērā iepriekšējo sezonu pārdošanas rezultāti, tieši tāpat tiek izvērtētas pārdotākās konstrukcijas, kas, piemeklējot jaunus materiālus un atbilstošas krāsas nākamo sezonu modes tendencēm, arī tiek iekļautas nākamajās kolekcijās.