Katras sievietes ķermenis ir unikāls un skaists visās tā detaļās. Pareizi izvēlēta apakšveļa var sniegt absolūtu komfortu jebkurā dzīves situācijā. Vai zini, kāda veida apakšveļa uzlabotu un koriģētu Tavu dekoltē zonu? Lasi tālāk, lai iepazītos ar apakšveļas kolekcijām, kas pievilcīgi uzlabos krūšu formu.


Bieži vien jaunas apakšveļas iegāde var sagādāt nopietnas grūtības, ja pirms došanās uz veikalu neesi izdomājusi, kādu apakšveļu vēlies iegādāties. Kādas ir Tavas prasības pret apakšveļu – vai vēlies krūšturi ar stīpiņām vai bezstīpiņu krūšturi? Kādam mērķim to vēlies iegādāties – ikdienas valkāšanai, iekļaujot nelielas fiziskās aktivitātes, valkāšanai birojā, vai kādam īpašam gadījumam, piemēram, svinībām? Kādu apģērbu ikdienā plāno izvēlēties – gludu, plānu, vienkrāsainu, krāsainu, teksturētu vai biezus adījumus? Ir daudz jautājumu uz kuriem būtu jāatbild, lai izvēle būtu pareiza un negadītos iegādāties krūšturi, kurš atbilst izmēram, bet nav piemērots Tavai garderobei.

Par labu izvēli jebkurai dzīves situācijai varētu minēt miesas krāsas krūšturi, ar gludām, viegli polsterētām bļodiņām. Šādu krūšturi varētu valkāt praktiski zem jebkura veida apģērba. Tomēr ir labi, ja apakšveļas dažādība ir pietiekami plaša un mums ir iespēja izvēlēties dažādus krūšturus, kuri nerada diskomfortu un ļauj baudīt dzīvi pilnvērtīgi.

Caurskatot plašo Rosme krūšturu sortimentu, esam izdalījuši astoņas dažādas kategorijas, kurās katrs krūšturis savā veidā spēj pildīt savu pamata funkciju – sniegt krūtīm nepieciešamo atbalstu, kā arī veidot pievilcīgu formu, neatkarīgi no krūšu lieluma un formas.


Push-up krūšturu 10. konstrukcija

Šūto bļodiņu push-up krūšturis ar metāla stīpiņām maza un vidēja izmēra tvirtu krūšu īpašniecēm. Šāda veida krūšturim ir atklāts dekoltē, porolona bļodiņas ir oderētas ar kokvilnu. Labs papildinājums ir izņemamie spilventiņi, tie var kalpot diviem nolūkiem – papildus apjoma piešķiršanai un krūšu asimetrijas mazināšanai. Šīs konstrukcijas dažādās kolekcijās mēdz atšķirties, tādēļ vienmēr aicinām uzlaikot vairākus atšķirīgu kolekciju produktus, lai piemeklētu sev labāko.  

Krūšturis Pearl. Krāsa: šampaniešaKrūšturis Patricia. Krāsa: melnaKrūšturis Chloe. Krāsa: violeta

Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Pearl, Patricia, Chloe.


Push-up krūšturu 16. konstrukcija

16.konstrukcija, kuru arī varētu saukt par push-up krūšturi vidēju un lielu krūšu izmēru grupai. Arī šim stīpiņu krūšturim ir šūtas porolona bļodiņas, krūštura bļodiņu iekšpuse dublēta ar kokvilnu. Pateicoties dziļajam dekoltē, šo krūšturi var ģērbt zem atklātāka piegriezuma apģērbiem. Tomēr, būtu vēlams ņemt vērā krūšu tvirtumu, jo arī šis krūšturis atklātā dekoltē dēļ būs vairāk piemērots tvirtāku krūšu īpašniecēm.

Krūšturis Michelle. Krāsa: tumši zilaKrūšturis Anette. Krāsa: baltaKrūšturis Kamila. Krāsa: melna

Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Michelle, Anette, Kamila.


Pusporolona krūšturi

Pusporolona krūšturi ir labi piemēroti dažādām formām. Krūštura apakšbļodiņas ir dublētas ar porolonu, kas paceļ un atbalsta krūtis. Bļodiņu forma veidota tā, lai krūtis iegūtu glītu, apaļu formu. Dekoltē zona, salīdzinājumā ar 16. konstrukcijas modeļiem, ir vairāk nosegta, kas sniedz lielāku komfortu ikdienas darbībās. 

Krūšturis Leticia. Krāsa: bēšaKrūšturis Annija. Krāsa: baltaKrūšturis Jessica. Krāsa: priežu zaļš
Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Leticia, Annija, Jessica.

Balconette krūšturi
Ja esi vidēju vai lielu krūšu īpašniece un meklē krūšturi svinīgam pasākumam, kurā plāno vilkt apģērbu ar atklātu dekoltē zonu, tad ļoti laba izvēle būs "balconette". Krūštura konstrukcija veidota ar mērķi nodrošināt maksimāli atklātu dekoltē, reizē sniedzot krūtīm nepieciešamo atbalstu, ko nodrošina izvēlētā bļodiņas forma un metāla stīpiņas. Plecu lences apzināti ir novietotas ļoti tuvu paduses zonai – tas palīdz formēt krūtis vairāk uz priekšu un polsterētās plecu lences lielāku krūšu īpašniecēm sniedz papildus komfortu. 
Krūšturis Bella. Krāsa: sarkanaKrūšturis Quinn. Krāsa: bēšaKrūšturis Eliza. Krāsa: melna
Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Bella, Quinn, Eliza.

21. konstrukcija
21.konstrukcija ir pieejama gan modes, gan klasikas kolekcijās. Tā būs lieliska izvēle, ja meklē vieglu, plānu krūšturi ar stīpiņām. Šī konstrukcija būs piemērota dažādu krūšu īpašniecēm, jo elastīgie materiāli un bļodiņu forma labi piekļaujas krūtīm. Bļodiņas sānu daļa un plecu lence ir dublēta ar porolonu, kas palīdz formēt krūtis tuvāk priekšdaļas centram, kā arī nodrošina papildus komfortu ikdienā.
Krūšturis Michelle. Krāsa: tumši zilaKrūšturis Pearl. Krāsa: šampaniešaKrūšturis Chloe. Krāsa: violeta
Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Michelle, Pearl, Chloe.

Bralette krūšturi
Krūšturi  Nadine varētu dēvēt par braletti lielo krūšu īpašniecēm. Šajā bezstīpiņu krūšturī ar šūtām bļodiņām plaši izmantotas mežģīnes. Tās ne tikai izskatās ļoti grezni, bet arī pilda savu atbalsta sniegšanas funkciju. Pateicoties savai konstrukcijai, tam piemīt arī neliels krūšu apjomu samazinošs efekts. 
Krūšturis Nadine. Krāsa: melnaKrūšturis Nadine. Krāsa: melna

Bezstīpiņu krūšturi
Bezstīpiņu krūšturi ar plānam un formētām bļodiņām būs lieliska izvēle, ja ikdienā esi fiziski aktīva. Valkājot šos krūšturus, krūtīm tiek nodrošināts nepieciešamais atbalsts, tās nav nepieciešams piekoriģēt, lai pilnvērtīgi spētu veikt ikdienas darbības, tostarp arī sporta aktivitātes.
Krūšturis Sofia. Krāsa: bēšaKrūšturis Delight. Krāsa: melnaKrūšturis High impact. Krāsa: melna
Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Sofia, Delight, High Impact.

T-shirt krūšturi
Ja meklē klasisku, gludas formas stīpiņu krūšturi, tad varam ieteikt krūšturus attēlā redzamajām kolekcijām. Šie "T-shirt" tipa krūšturi ar plānām, formētām bļodiņām veidos apaļu krūts formu. Šeit gan jāpiemin, ka, salīdzinājumā ar porolona krūšturiem, šāda veida krūšturos krūšu gali nebūs pilnībā maskēt. 
Krūšturis Powerlace. Krāsa: zilpelēkaKrūšturis Vija. Krāsa: bēšaKrūšturis Sofia. Krāsa: bēša
Attēlos redzami krūšturi no kolekcijām: Powerlace, Vija, Sofia.