Krūšturu akurāta uzvilkšana ietekmē Tavu komfortu un apakšveļas piegulumu ķermenim visas dienas laikā. Lasi tālāk un iepazīsties ar pāris vienkāršiem soļiem, lai krūšturis būtu īpaši ērts.

Krūšturi ar iestrādātu aizdari mugurpusē var uzvilkt vismaz divos dažādos veidos. Kļūda ir vispirms aiztaisīt aizdari, lai krūšturi pēc tam vilktu pāri galvai. Aizdare ir izgatavota ar mērķi, lai tā palīdzētu un atvieglotu atvēršanas un aizvēršanas funkciju. Citu ražotāju krūšturu veidiem nav izstrādātas aizdares, piemēram, bralette vai sporta krūšturiem – šāds apakšveļas veids var būt paredzēts arī vilkšanai pāri galvai. Tomēr Rosmes apakšveļas sortimentā nav krūšturu bez aizdarēm, lai klientēm nesagādātu diskomforta sajūtu.

Pirmais uzvilkšanas veids

Apliec krūšturi pareizajā virzienā sev apkārt. Ļauj krūštura bļodiņām nosegt krūtis, pēc tam izlaid rokas cauri plecu lencēm. Tad satver krūštura malu aizdares un nostiprini jeb aiztaisi tās mugurpusē. Ja aizdares aiztaisīšana mugurpusē rada sarežģījumus un diskomfortu, tad nākamā uzvilkšanas metode būs piemērotāka.

Otrais uzvilkšanas veids

Apliec krūšturi no muguras uz priekšu sev apkārt (lai krūšturu bļodiņas būtu mugurpusē). Aiztaisi priekšpusē esošās krūštura malu aizdares un pagriez krūšturi pareizajā virzienā. Izlaid rokas cauri plecu lencēm un sakārto krūšturi, lai izveidotos pareizs piegulums ķermenim.

Trešais uzvilkšanas veids

Krūšturiem ar aizdari priekšpusē ir vairākas priekšrocības, piemēram, to vieglā uzvilkšana. Šāda tipa krūšturus var vilkt kā vesti, vispirms izlaižot rokas cauri plecu lencēm un pēc tam aiztaisot aizdari. No mūsu sortimenta iesakām bezstīpiņu krūšturi no kolekcijas ’’Eliza’’. Tomēr šāda veida krūšturiem nevar būtiski mainīt aizdares platumu (visbiežāk krūšturiem ar aizdari priekšā ir tika viena izmēra aizdare), jo tas ietekmētu krūšu izvietojumu.

Bieži vien cilvēki uzskata, ka krūšturus ar priekšējo aizdari ir ātrāk un vieglāk uzvilkt, jo nav nepieciešamas nekādas pagrieziena kustības. Tomēr vispopulārākie krūšturi ir tieši ar aizdari mugurpusē, jo šādiem modeļiem aizdares platumu un apkārtmēru ir iespējams regulēt. Visbiežāk aizdarei ir trīs platumi, kas ietekmē gan ķermeņa apkārtmēru, gan krūštura ilgtspējību. Krūšturi ar trīs aizdares platumiem var lietot ilgāk, jo ar laiku apkārtmērs tiek izstaipīts.

Pielāgo plecu lences

Kad krūšturis uzvilkts, vari pielāgot plecu lences, lai tās ērti piegulētu ķermenim. Plecu lencēm jābūt brīvām – tām nevajadzētu noslīdēt uz leju, kad kusties. Tomēr tās nedrīkst iespiesties ādā un radīt spiedošu sajūtu plecos. Lai pārbaudītu vai plecu lences ir pareizi noregulētas – vai vari starp plecu un lenci brīvi ielikt pirksta galu?

Sajūti komfortu

Pēc krūštura pielāgošanas – sakārto krūtis krūštura bļodiņās, lai sajutos ērti un nekas neradītu diskomfortu. Lai pārbaudītu, ka izvēlētais krūšturis ir piemērots, noliecies uz priekšu un izkustini rokas, ķermeni. Ja kustību laikā krūtis izslīd no krūštura, krūšturis ir izvēlēts pārāk mazs, turpretī, ja starp krūtīm un krūštura bļodiņām ir brīva vieta, krūšturis ir izvēlēts par lielu.

Tiekamies Rosme Lingerie veikalos, kur mūsu pārdevējas konsultēs un palīdzēs piemeklēt ērtāko un gaumīgāko apakšveļas izvēli tieši Tev! Uz tikšanos arī mūsu e-veikalā www.rosmelingerie.com.